Om jag vill anmäla ett barn, hur gör jag då?

Om du vill anmäla ett barn går det ypperligt.

För att du själv ska kunna registrera ditt barn i systemet (vilket vi gärna ser att du gör även om avgiften är 0 kronor) så måste barnet ha en unik mailadress. Du väljer ordinarie medlemskap och systemet kommer automatiskt ställa om till rätt prislapp utifrån barnets ålder. När barnet senare blir äldre och kommer upp i en annan medlemsavgiftsgrupp så räknar systemet automatiskt om det då.

Här finns 2 olika alternativ på hur du löser detta:

  1. Barnet har redan en egen e-postadress och du tycker det är ok att även infomail och fakturor kommer till den adressen – använd den och registrera som vanligt.
  2. Du vill ha faktura och infomail till din mailadress. Registrera ditt barn med en variant av din mailadress som innehåller ett plustecken.Till exempel om du ska registrera din son Kalle och har adressen mamma.andersson@gmail.com. Skriv in mamma.andersson+kalle@gmail.com i rutan för e-post. Sedan mailar du oss (member@nordmark.org) om mamma.andersson@gmail.com som du vill ha fakturan till. Då vi hunnit ändra i arcMember är inloggningsuppgiften mamma.andersson+kalle@gmail.com och fakturor kommer till mamma.andersson@gmail.com.

Välj också faktura som betalningsalternativ när du registrerar barn och ungdomar.